Routebeschrijving Dopingautoriteit 

Bezoekadres

Dopingautoriteit
Barbizonlaan 55
2908 ME  Capelle aan den IJssel
Zie kaart hier.

Parkeren

Bezoekers die met de auto komen kunnen achter het kantoorgebouw de auto parkeren. Daar is een afgesloten parkeerplaats. Ze kunnen zich melden via de intercom die links voor de slagboom staat.

Openbaar vervoer 

Het openbaar vervoer verloopt via Rotterdam. De dichtstbijzijnde metrohalte is 'Nieuw Verlaat' (Metro B richting Nesselande). Vanaf hier is het ongeveer 12 minuten lopen.

Als u iets verder wilt en kunt lopen, is uitstappen op Rotterdam Alexander waarschijnlijk de beste optie. Dat duurt ongeveer 16 minuten. Vanaf het treinperron volgt u de volgende route: 

Ga de trap af naar de stationshal. De stationshal is aan de 'Rotterdam Centraal zijde' van het perron.

Neem de uitgang aan de noordkant, aangeduid als 'Marten Meesweg'. Loop rechtdoor, volg het fietspad langs de fietsboxen, richting het fietsknooppunt #9 (dit wordt aangeduid met een klein rechthoekig bord met een omcirkelde 9 er op).

Loop onder de snelweg door en neem daarna de eerste weg rechts. Blijf parallel aan het water en de snelweg lopen. De naam van deze weg wijzigt van Benedictuskruid in Fluitekruid en vervolgens in Fluitekruidpad. Blijf rechtdoor lopen. Dit pad gaat vanzelf naar links. Loop door langs de Jeu de Boulesclub en de voetbalvelden.

Steek de weg over (rechtsaf) bij de eerste gelegenheid (let op: hier staan geen stoplichten). Aan de overkant heet deze weg 'Roer'. Neem de eerste weg rechts en loop langs het BP benzinestation. Sla dan linksaf; dit is de Barbizonlaan. De Dopingautoriteit is gevestigd op #55, het vierde pand aan de linkerkant.