Vacaturemelding: Administrateur

12 februari 2019

De Dopingautoriteit zoekt vanwege de aanstaande pensionering van de huidige administrateur een ervaren persoon die deze functie kan vervullen.

De Dopingautoriteit is sinds 1 januari 2019 een zelfstandig bestuursorgaan met eigen rechtspersoonlijkheid. De Dopingautoriteit is ingesteld om de taken uit te voeren zoals beschreven in de Wet uitvoering antidopingbeleid (Wuab). De Dopingautoriteit is de officiële nationale antidopingorganisatie van Nederland en heeft naast haar nationale taken ook vele internationale functies. Een deel van die taken is vastgelegd in een tweetal internationale conventies en de Wereld Anti-Doping Code.

Vanwege de nieuwe situatie en de aanstaande pensionering van onze administrateur zoekt de Dopingautoriteit per direct een

Ervaren Administrateur

met kennis van de financiële verantwoording binnen overheidsstructuren, bij voorkeur binnen de Rijksoverheid. De administrateur komt te werken binnen de afdeling ondersteuning. De administrateur is verantwoordelijk voor de financiële afhandeling en voorbereiding van alle declaraties en rekeningen, bereidt financiële tussenrapportages en jaarverslagen voor, en werkt nauw samen met de managementassistent. Kennis van de Engelse taal is noodzakelijk; ervaring met AccountView is een pre. Zie voor verdere informatie bijgaande functiebeschrijving.

Het gaat om een aanstelling voor 32 uur per week. De functie is ingeschaald op schaal 8 binnen het ARAR. In eerste instantie zal een aanstelling voor een jaar worden aangeboden met de intentie om daarna over te gaan tot een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De Dopingautoriteit is een relatief kleine organisatie; er werken momenteel 21 mensen op kantoor en daarnaast werkt er een twintigtal dopingcontrole-officials vanuit huis. De huidige organisatie komt voort uit verschillende stichtingen en kent een verleden tot 1989. De Dopingautoriteit koestert haar medewerkers en zet de mens centraal in al haar werkzaamheden. Haar medewerkers hebben een passie voor eerlijke sport. De Dopingautoriteit is trots op haar banden met de sport en met de overheid en is tegelijkertijd een zelfstandige organisatie die onafhankelijk opereert. Zij is gevestigd in Capelle aan den IJssel, dichtbij station Rotterdam Alexander.

U kunt uw sollicitatie vergezeld van een cv sturen naar vacature@dopingautoriteit.nl. Wij zoeken de best mogelijke kandidaat. De eerste gesprekken zullen gepland worden in de week van 25 februari.

Meer informatie over de functie en het selectieproces kan worden ingewonnen bij Olivier de Hon (Chief Operating Officer) of Herman Ram (voorzitter) via 010-2010150.

Vacaturemelding: Administrateur