Vacaturemelding: Medewerker dopingcontroles specialistische taken

21 maart 2019

De Dopingautoriteit is per direct op zoek naar een tijdelijke medewerker dopingcontroles specialistische taken.

De Dopingautoriteit is sinds 1 januari 2019 een zelfstandig bestuursorgaan met eigen rechtspersoonlijkheid. De Dopingautoriteit is ingesteld om de taken uit te voeren zoals beschreven in de Wet uitvoering antidopingbeleid (Wuab). De Dopingautoriteit is de officiële nationale antidopingorganisatie van Nederland en heeft naast haar nationale taken ook vele internationale functies. Een deel van die taken is vastgelegd in een tweetal internationale conventies en de Wereld Anti-Doping Code.

De Dopingautoriteit zoekt wegens langdurige ziekte van een collega per direct een tijdelijke

medewerker dopingcontroles specialistische taken

met kennis van databases, planningsmethoden en administraties en vaardigheden in projectmatig werken. De medewerker dopingcontroles specialistische taken komt te werken binnen de afdeling handhaving & opsporing. De medewerker dopingcontroles specialistische taken is onder meer verantwoordelijk voor het plannen van dopingcontroles, het coördineren van afspraken met dopingcontroleofficials, het verzorgen van gegevensverwerking in geautomatiseerde systemen en zal een bijdrage leveren aan (tijdelijke) dopingcontrole projecten. De medewerker dopingcontroles specialistische taken kan helder communiceren en kan snel schakelen in een dynamische omgeving. Zie voor verdere informatie bijgaande functiebeschrijving.

Het betreft een tijdelijke aanstelling, in eerste instantie tot en met 31 december 2019. Het gaat om een aanstelling voor 36 uur per week. De functie wordt momenteel gewaardeerd. Vooralsnog gaan wij uit van schaal 7 binnen het ARAR.

De Dopingautoriteit is een relatief kleine organisatie; er werken momenteel 21 mensen op kantoor en daarnaast werkt er een twintigtal dopingcontrole-officials vanuit huis. De huidige organisatie komt voort uit verschillende stichtingen en kent een verleden tot 1989. De Dopingautoriteit koestert haar medewerkers en zet de mens centraal in al haar werkzaamheden. Haar medewerkers hebben een passie voor eerlijke sport. De Dopingautoriteit is trots op haar banden met de sport en met de overheid en is tegelijkertijd een zelfstandige organisatie die onafhankelijk opereert. Zij is gevestigd in Capelle aan den IJssel, dichtbij station Rotterdam Alexander.

U kunt uw motivatiebrief vergezeld van een cv sturen naar vacature@dopingautoriteit.nl. Wij zoeken de best mogelijke kandidaat.

Meer informatie over de functie en het selectieproces kan worden ingewonnen bij Koen Terlouw (hoofd afdeling handhaving & opsporing) via 010-2170193.

Vacaturemelding: Medewerker dopingcontroles specialistische taken