Vacaturemelding: Intelligence Officer (32 uur/week)

9 december 2019

De Dopingautoriteit zoekt wegens vertrek van de huidige collega een Intelligence Officer ter versterking van de afdeling handhaving & opsporing.

De Dopingautoriteit is sinds 1 januari 2019 een zelfstandig bestuursorgaan met eigen rechtspersoonlijkheid. De Dopingautoriteit is ingesteld om de taken uit te voeren zoals beschreven in de Wet uitvoering antidopingbeleid (Wuab). De Dopingautoriteit is de officiële nationale antidopingorganisatie van Nederland en heeft naast haar nationale taken ook vele internationale functies. Een deel van die taken is vastgelegd in een tweetal internationale conventies en de Wereld Anti-Doping Code.

De Dopingautoriteit zoekt wegens vertrek van de huidige collega per 1 januari 2020 een

Intelligence Officer

met kennis van en ervaring met het (gevraagd en ongevraagd) verzamelen van informatie in het kader van onderzoeken, het houden van interviews, het zoeken en verwerken van verschillende vormen van informatie (inclusief open bronnen) en het classificeren van informatie. Zij of hij beschikt over analytische vaardigheden en kan helder communiceren. De Intelligence Officer komt te werken in een dynamische omgeving binnen de afdeling handhaving & opsporing en kan snel schakelen. Zie voor verdere informatie bijgaande functiebeschrijving.

In eerste instantie zal een contract voor 1 jaar worden aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband. Het gaat om een aanstelling voor 32 uur per week. De functie is gewaardeerd op schaal 10 binnen de CAO Rijk.

De Dopingautoriteit is een relatief kleine organisatie; er werken momenteel 22 mensen op kantoor en daarnaast werkt er een twintigtal dopingcontrole-officials vanuit huis. De huidige organisatie komt voort uit verschillende stichtingen en kent een verleden tot 1989. De Dopingautoriteit koestert haar medewerkers en zet de mens centraal in al haar werkzaamheden. Haar medewerkers hebben een passie voor eerlijke sport. De Dopingautoriteit is trots op haar banden met de sport en met de overheid en is tegelijkertijd een zelfstandige organisatie die onafhankelijk opereert. Zij is gevestigd in Capelle aan den IJssel, dichtbij station Rotterdam Alexander.

U kunt uw motivatiebrief vergezeld van een cv sturen naar vacature@dopingautoriteit.nl. Wij zoeken de best mogelijke kandidaat. De eerste gesprekken zullen gepland worden in de week van 20 januari.

Meer informatie over de functie en het selectieproces kan worden ingewonnen bij Koen Terlouw (hoofd afdeling handhaving & opsporing) via 010-2170193.

Vacaturemelding: Intelligence Officer (32 uur/week)