Stem op 100% Dope Free

11 mei 2012

De 100% Dope Free campagne genomineerd is voor de VU Connected Sportiviteit Prijs 2012. Deze prijs willen we natuurlijk graag in de wacht slepen. Daarom roepen wij iedereen op een stem uit te brengen tegen doping en voor 100% Dope Free.

100% Dope Free gaat samen met vijftien andere initiatieven de strijd aan. Op 16 mei wordt de winnaar bekend gemaakt in een feestelijke bijeenkomst in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. De juryprijs wordt bepaald door een jury met o.a. Barbara Barend en Olympisch kampioene Daniëlle de Bruijn. Stemmen voor de publieksprijs kan tot 15 mei 12.00 uur.

Breng hier je stem uit!

Themaproject Sportief

'Sportief' is een ideëel project over de grenzen van sportiviteit. Door het organiseren van verschillende discussiebijeenkomsten werkt VU Connected aan een duurzame aanpak van onsportief gedrag. Op basis van de geformuleerde problemen en aanbevelingen wordt, onder toeziend oog van de werkgroep 'Sport en Kennis' van de gemeente Amsterdam, het Charter Sportief opgesteld. Daarin staat hoe het anders kan, mét praktisch advies. Het Charter wordt in mei 2012 gepresenteerd.

Zie ook

Nominatie VU Connected Sportief-prijs 2012

Externe link

Website VU Connected

Stem op 100% Dope Free