Vacaturemelding: Medewerker Dopingcontroles (36 uur per week)

11 februari 2022

De Dopingautoriteit zoekt twee Medewerkers Dopingcontroles (36 uur per week) om de afdeling Handhaving & Opsporing te versterken. In eerste instantie zal een contract van één jaar worden aangeboden. Aan het einde van deze periode behoort aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

De organisatie

De Dopingautoriteit is een zelfstandig bestuursorgaan met eigen rechtspersoonlijkheid. De taken van de Dopingautoriteit staan beschreven in de Wet uitvoering antidopingbeleid (Wuab). De huidige organisatie komt voort uit verschillende stichtingen en kent een verleden tot 1989. De Dopingautoriteit is de officiële nationale antidopingorganisatie van Nederland en heeft naast haar nationale taken ook internationale taken.

De Dopingautoriteit is een relatief kleine organisatie; er werken ongeveer 25 mensen voor de verschillende afdelingen op het kantoor in Capelle aan den IJssel en daarnaast zijn er ongeveer 20 dopingcontroleofficials in het land actief.

Alle medewerkers hebben een passie voor sport. De Dopingautoriteit is trots op haar banden met de sport en met de overheid en is tegelijkertijd een zelfstandige organisatie die onafhankelijk opereert. De Dopingautoriteit stelt de mens centraal in al haar werkzaamheden. Een combinatie van werken op kantoor en vanuit huis behoort tot de mogelijkheden, al ligt de nadruk op kantoorwerk.

Een Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk voor een dienstverband bij de Dopingautoriteit.

Functiebeschrijving

Een specifieke functiebeschrijving is beschikbaar: 

Functiebeschrijving Medewerker Dopingcontroles

Standplaats

Kantoor Dopingautoriteit, Barbizonlaan 55, Capelle aan den IJssel.

Overige arbeidsomstandigheden

De Dopingautoriteit volgt de CAO Rijk en alle overige overheidsregelingen, inclusief de richtlijnen omtrent inclusiviteit en diversiteit.

Solliciteren?

U kunt uw motivatiebrief, vergezeld van een cv, sturen naar: vacature@dopingautoriteit.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de functie en het selectieproces kan worden ingewonnen bij Koen Terlouw, hoofd afdeling Handhaving & Opsporing, via 010 217 01 93.

Vacaturemelding: Medewerker Dopingcontroles (36 uur per week)