Telefonische Doping Infolijn stopt

8 december 2011

Per 1 januari 2012 zal de telefoonservice van de Doping Infolijn definitief stoppen. De emailservice blijft daarentegen wel bestaan. Iedereen kan zijn of haar vraag mailen naar dopingvragen@dopingautoriteit.nl. Binnen één werkdag mag een deskundig antwoord verwacht worden.

Het 0900-nummer was de afgelopen twaalf jaar iedere werkdag tussen 13 en 16 uur geopend. Iedereen met een dopinggerelateerde vraag of die een persoonlijk verhaal kwijt wilde kon contact opnemen. In de afgelopen jaren liep het aantal telefonische vragen echter behoorlijk terug, terwijl het aantal vragen per email wel toenam. Bovendien is de verwachting dat met de toenemende hoeveelheid informatie op de websites van de Dopingautoriteit het aantal vragen in de toekomst verder zal afnemen. Dit in ogenschouw nemend heeft de Dopingautoriteit besloten de telefoonservice af te schaffen.

De Doping Infolijn zal tussen Kerst en Nieuwsjaardag gesloten zijn. De laatste dag dat de telefoonservice operationeel zal zijn is vrijdag 23 december.

Telefonische Doping Infolijn stopt