Dopingwaaier 2012

17 januari 2012

De Dopingwaaier 2012 is uit. Het is één van de belangrijkste middelen in de voorlichting van topsporters en begeleidend personeel. De waaier is dan ook te vinden in menig sporttas in Nederland. Met de waaier bij de hand kun je altijd op de hoogte zijn van de dopingregels, de toegestane en verboden middelen en de dopingcontroleprocedure.

Verspreiding

De dopingwaaier wordt verstuurd aan álle sporters met een A-, B- of HP-status van NOC*NSF. Daarnaast krijgen alle sportbonden en Olympische Netwerken een hoeveelheid, die ze naar eigen inzicht kunnen verdelen onder sporters, trainers en coaches.

Bestellen

De Dopingwaaier 2012 is te bestellen via de website van de Dopingautoriteit. Voor €5,- wordt de waaier aan je opgestuurd. De informatiebrochure 'Rondom Begeleiding', speciaal voor alle begeleiders van de sporter, is hier ook te verkrijgen. Deze kost €2,-.

PDF-versies

Wil je de Dopingwaaier 2012 of de brochure 'Rondom Begeleiding' in PDF-vorm downloaden. Klik dan op de afbeeldingen hieronder. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

  Dopingwaaier 2012                    Rondom Begeleiding

                          Rondom BegeleidingDopingwaaier 2012

Voorlichting

Verder is er een online voorlichting beschikbaar. Deze is speciaal opgezet voor sporters uit de Nationale Testing Pool, maar kan ook door andere sporters of begeleiders gebruikt worden. Let wel, voor sporters die nog nooit eerder zijn voorgelicht, blijft de fysieke voorlichting absoluut de voorkeur houden.

Zie ook

Dopingwaaier 2012