Website Dopingautoriteit vernieuwd

1 februari 2012

De website van de Dopingautoriteit is in een nieuw digitaal jasje gestoken. Niet alleen is het uiterlijk veranderd, ook zijn nieuwe functionaliteiten aan de site toegevoegd. Hierdoor is de site uitgebreider, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

Vrijwel alle informatie die op de vorige website stond is ook te vinden op de vernieuwde site. Zo zijn alle eerder verschenen ANP-berichten en eigen webartikelen eenvoudig via het archief te vinden en te raadplegen.

Goed, beter, best!

Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. zoals de introductie van diverse Quick Links voor als je direct je medicatie wilt checken op dopinggeduide stoffen, een dispensatie wilt regelen, wilt controleren of je supplement op de NZVT-lijst staat, je whereabouts wilt bijwerken of een vraag wilt stellen via onze mailservice.

Ook het NZVT-deel ziet er anders uit. De batchnummers staan nu onder het product. Via een pulldown menu is eenvoudig te zien welke product-batch combinaties er de afgelopen maand, de laatste 3 maanden, de laatste 6 maanden of het laatste jaar zijn toegevoegd. Dit maakt het eenvoudiger de nieuwe aanwinsten vinden.

Ook nieuw is de Begrippenlijst. Hier staan diverse veel gebruikte termen uit de dopingwereld in alfabetische volgorde met een korte uitleg. Deze uitleg is ook in de gewone content te vinden. De termen met uitleg staan in het groen en als je met de muis erover heen gaat verschijnt de uitleg meteen in het scherm.

Een aanvulling is ook de mogelijkheid om je te abonneren op de Nieuwsbrief. Hierdoor krijg je automatisch een mail toegestuurd als er een nieuw webbericht op de site wordt geplaatst. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Wil je de artikelen op de site gemakkelijk downloaden of printen? Gebruik dan de handige PDF en Print functies rechtsboven. Dan heb je direct de benodigde informatie, zonder onnodige toevoegingen.

Tot slot, via de logo’s van Eigen Kracht en 100% Dope Free onderaan kun je naar de twee campagnewebsites van de Dopingautoriteit gaan. Binnenkort komt daar nog een derde website bij, namelijk een internationale kennissite over doping, genaamd Doping.nl.

Nog op- of aanmerkingen?

Heb je nog op- of aanmerkingen over de site, laat het ons dan weten. Stuur een mailtje naar dopingvragen@dopingautoriteit.nl. Zo kunnen we zorgen dat we de site blijven verbeteren.

Website Dopingautoriteit vernieuwd