In memoriam Cor Mouw

12 december 2017

Op 5 december is onze collega Cor Mouw overleden. Cor stierf aan de gevolgen van een hartstilstand op weg met de fiets naar een afspraak met zijn vrienden. Dit verdrietige bericht kwam voor ons volledig onverwacht en het voelt dan ook nog steeds als erg onwerkelijk.

Cor was sinds 1 oktober 2016 in dienst bij de Dopingautoriteit als dopingcontroleofficial. In de tijd dat we met Cor hebben mogen samenwerken hebben we hem leren kennen als een maatschappelijk betrokken, aanwezige kerel die volop van het leven genoot en altijd zeer actief was.

Cor deed zijn werk als dopingcontroleofficial altijd met erg veel plezier, flair en - als het er op aan kwam - met militaire precisie. Hij genoot van het contact met de sporter en wist met de nodige bravoure de dopingcontrole altijd in een goede onderlinge samenwerking tot een goed einde brengen. Ook het op pad zijn met het grotere materieel zoals het mobiele dopingcontrolestation sloot aan bij zijn vrije kijk de wereld in.

Zijn overlijden is een grote schok voor zijn collega’s van de Dopingautoriteit. Wij zullen hem, zijn betrokkenheid en het kordate werk erg missen. Wij wensen zijn vrouw, familie en zijn vrienden veel sterkte met het verwerken van dit niet te bevatten verlies.

In memoriam Cor Mouw