ANP Quotes

18 november 2010

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Ik was vooraf gespannen, maar dat is vrij logisch. Echter, als je eenmaal in de auto zit, denk je maar aan één ding: zo hard mogelijk.'' De Nederlander Yelmer Buurman testte de formule 1-bolide van Force India (De Telegraaf).

,,Bij belangrijke wedstrijden kregen we van alles toegediend. Wat het precies was, weet ik niet. Na tien minuten in de wedstrijd voelde je je plotseling sterker worden. Ik voelde geen enkele vermoeidheid meer.'' Volgens oud-voetballer Jan Peters kreeg hij tijdens zijn periode bij Feyenoord doping toegediend (AD Sportwereld).

,,Na de wedstrijd, diep in de nacht, liep ik in een discotheek bij wijze van spreken nog salto's te maken. Zo fit was ik.'' Nogmaals Peters (AD Sportwereld).

,,We hebben nu niet de Grand Slam-winnaars, maar wel de finalisten.'' Toernooidirecteur Richard Krajicek over het ontbreken van Rafael Nadal en Roger Federer in Rotterdam (AD Sportwereld).

,,Tijdens mijn eerste gesprek met de bond na het WK kreeg ik al het idee dat ik was afgeserveerd. Van een serieuze evaluatie was geen sprake. Het ging van: dit en dit deed je fout en houdoe.'' Herman Kruis over zijn gedwongen vertrek als bondscoach van de Nederlandse hockysters (de Volkskrant).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2010