ANP Quotes

4 februari 2011

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Ik weet het, ik moet meer scoren. Iedereen zegt 't en ik weet het ook.'' Ajacied Christian Eriksen (AD Sportwereld).

,,We missen echter alle argumentatie voor de claim. Ze vinden dat wij Tomasson slecht zouden hebben behandeld na de blessure, maar van enige onderbouwing of documentatie over dat onderwerp is geen sprake. En hoe de club op een bedrag van een miljoen euro is uitgekomen, is ook onduidelijk.'' Lars Berendt van de Deense voetbalbond over de claim die Feyenoord indiende wegens de blessure van Jon Dahl Tomasson (AD Sportwereld).

,,Omdat ik met een belangrijke sponsor van NAC al een eind op weg was en ook beloftes had gedaan, heb ik eerst mijn best gedaan om in Breda aan de slag te kunnen. Ik had dat écht graag gewild. Uiteindelijk liep dat op niets uit.'' Pierre van Hooijdonk gaat nu aan de slag als assistent van bondscoach Guus Hiddink in Turkije (AD Sportwereld).

,,Onaanvaardbaar. Ajax hoort minimaal om de drie jaar kampioen te worden. Helaas is het anders geweest. Maar we hopen daar nu een kentering in te krijgen. Daar vertrouw ik op.'' Ajax-trainer Frank de Boer (De Telegraaf).

,,Bij de Duitsers bespeur ik een element van selectieve verontwaardiging. Zouden ze in het voetbal dezelfde maatregel nemen als aan de vooravond van het wereldkampioenschap voetbal een dopingschandaal uitbreekt bij de Mannschaft?'' Jan de Jong, algemeen directeur van de NOS, over het feit dat de Duitse zenders ARD en ZDF vanaf 2012 de Ronde van Frankrijk niet meer rechtstreeks uitzenden (de Volkskrant).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2011