ANP Quotes

11 mei 2011

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Ik zit absoluut niet vastgeroest aan FC Twente. Dat ik heb bijgetekend tot medio 2014, wil niet zeggen dat ik de stap naar het buitenland niet kan maken.'' Wout Brama, de enige Tukker in het elftal van kampioenskandidaat FC Twente (Sp!ts).

,,Het gaat zondag niet om tactiek. Het gaat er alleen om wie mentaal de sterkste is.'' Steve McClaren, oud-trainer van FC Twente, over de kampioenswedstrijd tegen Ajax (De Telegraaf).

,,Op mijn telefoon staan nog allemaal filmpjes met Wouter, uit de tijd dat we ploeggenoten waren bij Quick Step. We waren vaak kamergenoten en ik filmde graag zijn gekke capriolen. Dat zijn mijn herinneringen aan hem, die telefoon gaat niet snel weg.'' Bram Tankink over de overleden Belgische wielrenner Wouter Weylandt (AD Sportwereld).

,,Dan denk je: we zijn toch met z'n negenen? Maar er wordt voor acht man gedekt. En dan zie je die lege stoel. De stoel die voor altijd leeg zal blijven.'' Tom Stamsnijder over zijn overleden ploeggenoot van Leopard-Trek (De Telegraaf).

,,Ja, ik heb misschien naïeve keuzes gemaakt. Maar mijn prestaties dan? Die zijn altijd gewoon normaal vooruitgegaan.'' Atlete Adriënne Herzog over alle speculaties over haar rol in een Spaanse dopingaffaire (AD Sportwereld).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2011