Liverpool hoopt op Emre Can (2)

4 mei 2016

N i e u w bericht, meer informatie

LIVERPOOL (ANP) - Trainer Jürgen Klopp van Liverpool kan donderdag in de return tegen Villarreal in de halve finales van de Europa League weer een beroep doen op middenvelder Emre Can. De 22-jarige Duitser, die een belangrijke rol vervult in de Engelse ploeg, liep vorige maand in de spectaculaire thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund (4-3) een flinke enkelblessure op. Even leek het erop dat het seizoen voor hem voorbij was, maar hij heeft inmiddels de groepstraining bij de 'Reds' weer hervat.

,,Emre Can is zeker klaar om zijn rentree te maken bij de selectie'', vertelde trainer Jürgen Klopp woensdag na afloop van de training op een persconferentie.

De andere problemen in de selectie zijn nog niet opgelost, aldus Klopp. Aanvoerder Jordan Henderson en spits Divock Origi zijn nog geblesseerd. Verdediger Mamadou Sakho moet aan de kant blijven door een positieve dopingtest.

Liverpool moet op Anfield tegen het Spaanse Villarreal een achterstand van 0-1 goedmaken. De ploeg van Klopp staat achtste in de Premier League. Met de titel in de Europa League zou Liverpool zich alsnog plaatsen voor de Champions League.

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2016