Werken bij de Dopingautoriteit

Vacatures

De Dopingautoriteit heeft op dit moment drie openstaande vacatures. 

Voorlichter topsport (36 uur p.w.)

Maak jij makkelijk een vertaalslag van complexe regels naar begrijpelijke taal? Wil je (aankomende) topsporters en hun begeleiders alle ins en outs leren over schone sport? En ben je graag op pad? Dan is de functie van voorlichter topsport iets voor jou!

Meer informatie

Intelligence officer (36 uur p.w.)

Ben jij goed in het analyseren van complexe informatie en het identificeren van patronen? En spreekt het je aan om schone sport te bevorderen aan de hand van deze informatie? Solliciteer dan naar de functie van intelligence officer!

Meer informatie

Medewerker marketing en communicatie (36 uur p.w.)

Ben jij een expert op het gebied van marketing en communicatie met een hands-on mentaliteit? Leg je makkelijk connecties en ben je goed in het vinden van de juiste toon? Dan is dit jouw kans om een mooie rol in de sport te vervullen.

Meer informatie 

 

Verder kunnen open sollicitaties altijd gemaild worden naar: info@dopingautoriteit.nl.

Stages & scripties

De stagemogelijkheid bij de Dopingautoriteit is zeer beperkt. Studenten die interesse hebben in een stage kunnen hun stagevoorstel, curriculum vitae en motivatie mailen naar: info@dopingautoriteit.nl.

De Dopingautoriteit wordt af en toe benaderd door studenten (WO en HBO) die graag een scriptie over doping of een dopinggerelateerd onderwerp zouden willen schrijven en daarbij enige begeleiding wensen. Net als voor stages geldt ook hier dat de mogelijkheden beperkt zijn. Studenten kunnen zelf met een onderwerp komen, maar daarnaast kunnen ook onderwerpen door de Dopingautoriteit worden aangereikt. Verzoeken kunnen gemaild worden naar: info@dopingautoriteit.nl.

Informatie over doping voor scholieren & studenten