ANP Quotes

21 december 2010

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Willem komt niet met een of ander rigoureus plan, waarbij iedereen weg moet. Hij biedt heel pragmatisch zijn hulp aan, omdat hij zich zorgen maakt over de club. Als ik het voor het zeggen had bij Feyenoord, zou ik Willem altijd uitnodigen voor een gesprek.'' Bondscoach Bert van Marwijk over het aanbod van Willem van Hanegem Feyenoord als adviseur te helpen. (AD Sportwereld)

,,Onze staf functioneert prima. Bovendien hebben we ook Giovanni van Bronckhorst erbij, die als topspeler heel veel ervaring heeft opgedaan - en die dat goed kan overbrengen. Ik zie geen reden daar nog iemand aan toe te voegen.'' Feyenoord-coach Mario Been ziet in ieder geval geen rol voor Van Hanegem in de technische staf. (AD Sportwereld)

,,Schiet er bij mij maar een chip in, heb ik voor de gein wel eens gezegd. Natuurlijk is het niet altijd prettig dat het systeem van WADA invloed heeft op je privéleven, maar het uitroeien van doping staat bij mij voorop.'' Atleet Bram Som sluit zich niet aan bij de actie van NL Sporter tegen het beleid van antidopingbureau WADA. (Metro)

,,Ik ben al eens achtste geweest bij de alternatieve Elfstedentocht. Om die afstanden aan te kunnen moet je karakter hebben en één topdag. Je gaat allemaal een paar keer steendood. Weet je daar doorheen te komen, kun je de Elfstedentocht aan.'' Marathonschaatser Karlo Timmerman kijkt al verder dan het NK natuurijs van donderdag (De Telegraaf)

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2010