ANP Quotes

24 mei 2011

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele en opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Ik hoop oprecht dat FC Twente het goed blijft doen. Maar fans zijn emotioneel betrokken en ik snap dat ze me een verrader vinden." Theo Janssen begrijpt de negatieve geluiden bij de Tukkers na zijn transfer naar Ajax (De Telegraaf).

,,Er zijn topteams die ons normaal gesproken niet eens groeten, maar nu komen ze een praatje maken. Daar lachen we om." Sanne Keizer en Marleen van Iersel krijgen na twee toernooizeges steeds meer erkenning in de wereld van het beachvolleybal (AD Sportwereld).

,,Nu moet ik mezelf steeds verdedigen, elke keer dat een idioot met dit soort verhalen komt. Maar nooit heeft iemand nog bewijs geleverd." Voormalig UCI-voorzitter Hein Verbruggen reageert woedend op berichten dat hij een positieve dopingtest van Lance Armstrong zou hebben verdoezeld (AD Sportwereld).

,,Wayne Rooney is ook een spits die bij ons spelletje zou passen. Nog steeds jong, maar al wel veel ervaring. Ik weet zeker dat hij snel in staat zou zijn te wennen aan het voetbal hier in Spanje." Lionel Messi ziet zichzelf bij Barcelona wel samen spelen met de bonkige spits van Manchester United (Sp!ts).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2011