ANP Quotes

11 juni 2011

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Ik vergelijk Oekraïne en Polen met de Portugezen, toen die in 2004 het EK organiseerden. Alle afspraken worden uitgesteld, maar uiteindelijk wordt er toch gevoetbald.'' Toernooidirecteur Martin Kallen over de moeizame aanloop richting het EK 2012 (De Telegraaf).

,,We willen een topclub worden, maar je kunt ook een topclub zijn in de top 5 van Nederland. Laten we dat eerst proberen.'' Algemeen directeur Paul van der Kraan stelt de ambities van Vitesse wat bij (De Telegraaf).

,,Bij AZ waren er ook vraagtekens toen we onder Van Gaal als elfde eindigden. Een jaar later waren we kampioen.'' Technisch manager Marcel Brands van PSV over de keuze om door te gaan met trainer Fred Rutten (AD Sportwereld).

,,Als er veel op het spel staat, zullen er mensen zijn die vals spelen - al gaat het om twintig meter zaklopen.'' Tourbaas Christian Prudhomme over doping in de sport (de Volkskrant).

,,Totilas heeft mijn leven compleet veranderd. De hype rond dit paard was voor de verkoop al enorm. Maar toen hij naar Duitsland kwam, explodeerde het. Er zijn zo veel mensen die niks begrijpen van dressuur, maar wel alles willen weten van Totilas.'' De Duitser Matthias Rath over zijn toppaard Totilas (De Telegraaf).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2011