ANP Quotes

17 februari 2011

RIJSWIJK (ANP) - Hieronder volgt een overzicht van actuele, opmerkelijke uitspraken van mensen uit de sportwereld.

,,Alberto heeft veel stress gehad. Haaruitval, hij was magerder dan ooit. Er is echt een last van hem af gevallen.'' Ploegleider Tristan Hoffman van Saxo Bank, de wielerploeg van Alberto Contador. De Spanjaard is vrijgesproken van doping en mag weer fietsen (AD Sportwereld).

,,Het is ook wel een beetje vreemd. Omdat de Spaanse federatie hem een maand geleden heeft geschorst en nu, ogenschijnlijk zonder andere bewijzen, vrijpleit.'' Ploegleider Adri van Houwelingen van Rabobank over de vrijspraak van Contador (AD Sportwereld).

,,Als ik haar zo zie genieten op de baan, zou ik bijna overwegen om zelf ook maar weer de rackets uit de kast te halen.'' Toernooidirecteur Richard Krajicek looft in zijn column de succesvolle rentree van Kim Clijsters in het tennis (De Telegraaf).

,,Het is alsof de bond een Chinese iPod koopt waarvan je weet dat de batterijen over twintig minuten leeg zijn. Om financiële redenen een coach benoemen zonder internationale ervaring zou een misstap zijn.'' Volleybalinternational Kay van Dijk ziet niets in de mogelijke aanstelling van Ronald Zoodsma of Edwin Benne als bondscoach (de Volkskrant).

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2011