Tijd gaat dringen voor Ajacieden Tagliafico, Neres en Onana

31 augustus 2021 12:52:27

AMSTERDAM (ANP) - Nicolás Tagliafico, David Neres en André Onana hebben vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog geen nieuwe club gevonden. De drie spelers mogen vertrekken bij Ajax maar hebben nog maar tot middernacht om een transfer te maken.

"We hebben nog een paar uur en we gaan door tot aan het einde", reageert de zaakwaarnemer van Onana. "Laten we afwachten wat er nu nog gaat gebeuren." Trainer Erik ten Hag sprak zondag nog de verwachting uit dat Onana zou vertrekken. De doelman mag op 4 september weer trainen na een dopingschorsing. Twee maanden later mag hij ook weer wedstrijden spelen. Ajax heeft met Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter nog drie doelmannen onder contract staan. De verbintenis van Onana loopt aan het einde van het seizoen af.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars schatte zondag de kans niet hoog in dat Neres aan het einde van de week nog speler van Ajax zou zijn. Maar ook voor de Braziliaanse aanvaller gaat de tijd dringen. Hij heeft nog geen andere club gevonden. Tagliafico stond in de belangstelling van West Ham United. Maar volgens verschillende Engelse media heeft de club uit Londen de Argentijnse linksback niet meer nodig.

Meer ANP Doping Nieuws

Archief 2021