Drie vacatures bij de Dopingautoriteit (36 uur p.w.)

26 februari 2024

De Dopingautoriteit zoekt drie nieuwe collega's: een voorlichter topsport, intelligence officer én medewerker marketing en communicatie. In eerste instantie zal een contract voor 1 jaar worden aangeboden. Aan het einde van deze periode zullen de functies worden geëvalueerd en behoort aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Tevens behoort een combinatie van werken op kantoor en vanuit huis tot de mogelijkheden.

Voorlichter topsport (36 uur p.w.)

Maak jij makkelijk een vertaalslag van complexe regels naar begrijpelijke taal? Wil je (aankomende) topsporters en hun begeleiders alle ins en outs leren over schone sport? En ben je graag op pad? Dan is de functie van voorlichter topsport iets voor jou!

Meer informatie

Intelligence officer (36 uur p.w.)

Ben jij goed in het analyseren van complexe informatie en het identificeren van patronen? En spreekt het je aan om schone sport te bevorderen aan de hand van deze informatie? Solliciteer dan naar de functie van intelligence officer!

Meer informatie

Medewerker marketing en communicatie (36 uur p.w.)

Ben jij een expert op het gebied van marketing en communicatie met een hands-on mentaliteit? Leg je makkelijk connecties en ben je goed in het vinden van de juiste toon? Dan is dit jouw kans om een mooie rol in de sport te vervullen.

Meer informatie 

Solliciteren?

Je kunt je motivatiebrief, vergezeld van een cv, sturen naar vacature@dopingautoriteit.nl. De reactietermijn sluit op zondag 24 maart 2024. Daarna wordt contact opgenomen.    

Drie vacatures bij de Dopingautoriteit (36 uur p.w.)